Adatvédelmi irányelvek

AkkumulatorEgyPlusz.com Adatvédelmi szabályzat


Milyen információkat gyűjtünk össze?

Információkat gyűjtünk Öntől, amikor regisztrálsz a webhelyünkre, megrendelünk vagy feliratkozunk hírlevelünkre.

Minden olyan adat, amelyre nincs szükségünk, önkéntes vagy választható.

Amikor megrendelünk vagy regisztrálunk webhelyünkre, szükség esetén meg kell adnunk a nevét, e-mail címét, levelezési címét, telefonszámát vagy hitelkártya adatait. Ön azonban névtelenül látogathat oldalunkon.


Mit használsz az Ön információiért?

Az Ön által gyűjtött információk bármelyikét az alábbi módok egyikével lehet használni:

 • Személyre szabhatja az Ön tapasztalatait
  (az Ön adatai segítenek abban, hogy jobban reagálhassunk az Ön egyéni szükségleteire)
 • Weboldalunk fejlesztése
  (folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsuk weboldalainkat az Ön által kapott információkon és visszajelzéseken alapulva)
 • Az ügyfélszolgálat javítása
  (az Ön információi segítenek abban, hogy hatékonyabban reagálhassunk az ügyfélszolgálati kérelmekre és a támogatási igényekre)
 • A tranzakciók feldolgozása Az Ön, akár nyilvános, akár magántulajdonú, nem adható el, nem cserélik át, nem adják át vagy adják át más cégnek semmilyen okból, a beleegyezése nélkül, kivéve a kifejezetten a vásárolt terméket vagy szolgáltatást az ügyfél által.
 • Időszakos e-mailek küldésére
  A megrendelés feldolgozásához megadott e-mail cím felhasználható arra, hogy a megrendelésére vagy kérésére vonatkozó tájékoztatásokat és frissítéseket küldjön, továbbá alkalmi céges híreket, frissítéseket, promóciókat, kapcsolódó termék- vagy szolgáltatásinformációkat stb.
  Megjegyzés: Ha bármikor le szeretnél iratkozni a jövőbeli e-mailek fogadásáról, akkor részletes leiratkozási utasításokat adunk meg az egyes e-mailek alján.
 • Verseny, promóció, felmérés vagy egyéb webhelyszolgáltatás adminisztrációja


Használunk cookie-kat?

Igen (A cookie-k olyan apró fájlok, amelyeket egy webhely vagy szolgáltató a webböngészőn keresztül (ha engedélyezi) átmásol a számítógépe merevlemezére, amely lehetővé teszi a webhelyek vagy a szolgáltatói rendszerek számára, hogy felismerjék a böngészőt, rögzítsék és emlékezzenek bizonyos adatokra.


Hogyan védjük az Ön adatait?

Különféle biztonsági intézkedéseket vezetünk be személyes adataik biztonságának megőrzése érdekében, amikor kérelmet küldesz, megrendelhetsz vagy hozzáférhetsz személyes adataihoz.

Ezek a biztonsági intézkedések magukban foglalják: jelszóval védett könyvtárakat és adatbázisokat az Ön információinak védelme érdekében, az SSL (Secure Sockets Layered) technológiát annak biztosítása érdekében, hogy az információit biztonságosan titkosítsa és biztonságosan elküldte az interneten vagy a PCI Scanning szolgáltatáson keresztül, hogy aktívan védje szervereinket a hackerekről és más sérülékenységektől.

Biztonságos szerver használatát ajánljuk. Minden érzékeny / hitelesített információt Secure Socket Layer (SSL) technológián keresztül továbbítunk, majd titkosítjuk a Payment gateway provider adatbázisunkba, hogy hozzáférjenek azokhoz, akik különleges hozzáférési jogosultsággal rendelkeznek, és kötelesek az információkat bizalmasan kezelni.

A tranzakció után a személyes adatait (hitelkártyákat, társadalombiztosítási számokat, pénzügyi adatokat stb.) Nem tároljuk a kiszolgálón.


Bemutatunk bármilyen információt a külső feleknek?

Nem árusítjuk, kereskedjük, vagy más módon átadjuk a személyes adatokat. Ez nem foglalja magában azokat a megbízható harmadik féleket, akik segítenek bennünket a weboldal üzemeltetésében, üzleti tevékenységünk végzésében vagy a szervizelésben, amennyiben ezek a felek vállalják, hogy bizalmasan kezelik ezt az információt. Adatait is közzé tehetjük, ha úgy véljük, hogy a kiadás megfelelő a jogszabályok betartásához, a webhelyekre vonatkozó irányelvek érvényesítéséhez, illetve a mi vagy mások jogait, tulajdonát vagy biztonságát. Azonban nem személyazonosításra alkalmas látogatói információk adhatók más feleknek marketing, reklámozás vagy egyéb felhasználás céljából.


A gyermekek online adatvédelmi törvényének betartása

Megfelelünk a COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act) követelményeinek, 13 éven aluliaktól semmilyen információt nem gyűjtünk. Honlapunkat, termékeinket és szolgáltatásainkat minden olyan személynek ajánljuk, aki legalább 13 éves vagy idősebb.


Hozzájárul

Honlapunk használatával Ön hozzájárul az adatvédelmi irányelvekhez.

Adatvédelmi irányelveink módosítása Ha úgy döntenünk, hogy megváltoztatjuk az adatvédelmi irányelveinket, ezeket a változtatásokat ezen az oldalon közzé tesszük.


AkkumulátorEgy+

[email protected]

Válasszon egyet az AkkumulátorEgy+ webhelyek közül

angol   magyar   francia   Norvégia   spanyol   olasz   holland   portugál   dán   thai   Maláj   koreai   japán   lengyel   svéd   német