szállítási szabályzat

AkkumulatorEgyPlusz.com SZOLGÁLATI POLITIKA

Az AkkumulátorEgy+ szakembergárdája várakozással tekint a bizalmának és a hosszú távú üzleti tevékenységének megszerzésére. Nyilvánvaló, hogy a velünk való együttműködés folyamatának egyik végső lépése magában foglalja a szállítási lépést. Az alábbiakban áttekintjük a szállítási irányelveinket.


Világszerte ingyenes szállítás

A globális internetes fogyasztók garantálják a világháló ingyenes szállítását. Annak érdekében, hogy biztos lehet benne, hogy az elemeket időben megkapja, a csomagot (a vásárolt tételeket) közvetlenül a különböző raktáraktól fogják elküldeni.

Mi küldünk világszerte Air Mail, példa Fedex SmartPost, Hollandia Regisztrációs Levél Levél, Svédország Regisztráljon Air Mail, Belgium Air Mail, Törökország Air Mail, AU Express Szállítás, UPS / DHL / Fedex Express Szállítás, Oroszország Express Szállítás. Néhányan online követhetik.

Garantáljuk, hogy a megrendelések elküldését 1-2 munkanapon belül (általában másnap) a beérkezett befizetés / eCheck törlése után küldi el. Normál 15-30 nap lehet szállítani a nagyobb ország.

Minden tétel közvetlenül a raktárunkból kerül kiszállításra.

A szállítási és kezelési költségek a csomagolás, az ellátás, a megrendelés kitöltése, a fejlett audit tesztelés és a szigorú minőségellenőrzés rovására származnak.


Sajnos az akkumulátorok szállítása nem mindig sima folyamat mindenki erőfeszítései ellenére. Az alábbiakban néhány alapvető politika létezik bizonyos esetleges esetekben, amelyek felmerülhetnek:


Csomag elutasítása

Az AkkumulátorEgy+ csapata nem javasolja, hogy visszautasítson egy csomagot tőlünk. Ehhez csak a résztvevők számára járul hozzá a folyamat költsége. Ehelyett, ha visszatérítésre van szüksége, fogadja el a csomagot, és kezdeményezze ezt a folyamatot velünk a megállapított protokollokon keresztül. Ha egy csomagot elutasítanak, a visszaküldött szállítmány költsége levonásra kerül a visszatérítésből.

Ha megrendeli a nemzetközi hajózást, a csomag elutasítása nemcsak a szállítási költségeket fogja növelni, de az eredeti megrendeléshez 20% -os újratelepítési díjat, valamint a termékeket a határokon átnyúló szállításhoz szükséges brókerszállítási összeget .


A tranzitban elvesztett csomagok

Ha a tranzakció során elveszett a megrendelésed, az AkkumulátorEgy+ azonnal elindítja a nyomkövető futtatását a küldeményen. Ez a folyamat általában körülbelül 10 munkanapot vesz igénybe, és ha a megrendelés nem található akkor, amikor ez a folyamat befejeződött AkkumulátorEgy+ reship megrendelését.


A cég hajói hibás termék

A teljesítési folyamat során hibák fordulhatnak elő, és hibás hiba miatt hibásan kapja meg az AkkumulátorEgy+ a helyes terméket, feltéve, hogy raktáron áll rendelkezésre. Mindössze annyit kérünk, hogy a vevő a hibás termék beérkezésétől számított 10 napon belül értesítsen erről a hibáról.

A helyzettől függően csapatunk további információt kérhet a szállítási hibáról, amely tartalmazhat egy fotót arról, amit kapott.

A terméket 10 napon belül vissza kell adni a megfelelő RMA számmal.

Ha helytelen akkumulátort kapunk, csapatunk azonnal eljuttatja Önnek a megfelelő terméket. Ha visszaadott szállítmányunkon érvényes nyomon követési számot ad meg, akkor az új terméket azután elküldjük Önnek, amint a szállítmányt ellenőrizték.


A termék megsérült vagy ellopott a szállításból

A termék sérültnek minősül, ha:

A csomag tartalmazza a cég dokumentumait, amely jelzi, hogy a doboz kinyílt és a termék megsérült; vagy

A címzett megnyitja a csomagot, és a termék anyagilag sérült valamilyen anyagi módon.

A termék ellopottnak minősül, ha a címzett megkapja a csomagot a hajózási társaság dokumentációjával, amely kimondja, hogy a csomagot megnyitották, és a terméket a szállítási folyamat során eltávolították.

Mindkét esetben mindössze annyit kell tennie, hogy kitöltse a nyilatkozatunkat, aláírja és faxolja vissza az Ügyfélszolgálatunkhoz. Ha a termék sérült, de Ön megkapja, küldje vissza nekünk bizalommal. Miután megkaptuk a dokumentációt, amely magában foglalja a hajózási társaság nyilatkozatát arról, hogy a termék megsérült vagy ellopták a szállítás során, az AkkumulátorEgy+ új terméket fog szállítani Önnek semmilyen költség nélkül.

A sérült terméket a kézhezvételétől számított 10 napon belül vissza kell küldeni. Az ilyen okból visszaküldött termékek több mint 30 nappal az átvétel után további 10 USD összegű díjat számolnak fel. Az AkkumulátorEgy+ nem felelős a visszaszállítási díjért.


Helytelen vagy nem kézbesíthető cím:

Ha a vevő tájékoztatja az AkkumulátorEgy+ -ot, hogy helytelen szállítási címet adott meg, akkor:

Az AkkumulátorEgy+ megpróbálja elkapni a szállítmányt. A kísérlet sikere azonban nem garantálható, mivel a megrendelések gyorsan szállíthatók.

Ha a vevő helytelen szállítási címet ad, és a megrendelést nem visszaküldik az AkkumulátorEgy+ -nak, akkor a vállalat nem felelős a meg nem érkezett szállítmányért.

Ha a terméket visszaadják az AkkumulátorEgy+ -nak, a vevő kérheti a szállítást. Míg a vevő felelős az új szállítási díjért, az AkkumulátorEgy+ lemond a feldolgozási díjról.

Ha a terméket az AkkumulátorEgy+ -ra viszik vissza, a vevő akkor törölheti a megrendelést. Mindazonáltal a vevő továbbra is felelős az aktuális szállítási díjért és a feldolgozási díjért.


AkkumulátorEgy+ Szállítás - Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése vagy aggodalma van az AkkumulátorEgy+ akkumulátor szállítási folyamatával kapcsolatban, kérjük, bármikor forduljon hozzánk.

Válasszon egyet az AkkumulátorEgy+ webhelyek közül

angol   magyar   francia   Norvégia   spanyol   olasz   holland   portugál   dán   thai   Maláj   koreai   japán   lengyel   svéd   német