Felhasználási feltételek

AkkumulatorEgyPlusz.com Általános Szerződési Feltételek

A webhely bármilyen felhasználását az alábbiakban leírt irányelvek, feltételek és feltételek szabályozzák. Az Ön webhelyének használata, áruk megrendelése vagy előfizetésünk a kiadványainkra utal, hogy elfogadja ezeket a feltételeket.


Védjegyek és szerzői jogok

Az AkkumulatorEgyPlusz.com weboldalán (együttesen "tartalom") az AkkumulatorEgyPlusz.com vagy annak megfelelő weboldalán minden szöveg, grafika, fénykép vagy más kép, gomb ikon, hangfájl, logó, szlogen, kereskedelmi név vagy szószoftver és egyéb tartalom szerepel. tartalomszolgáltatók vagy licenctulajdonosok, és az AkkumulatorEgyPlusz.com vagy az érvényes védjegybirtokos előzetes írásbeli engedélye nélkül, részben vagy egészben nem használhatók, nem másolhatók, korlátozhatók, módosíthatók, nem publikálhatók, nem publikálhatók, nem publikálhatók, . Nem használhat semmilyen meta-címkét vagy bármilyen más "rejtett szöveget", amely az AkkumulatorEgyPlusz.com név, védjegy vagy termék vagy szolgáltatás nevét használja az AkkumulatorEgyPlusz.com előzetes írásos engedélye nélkül. Ezenkívül a webhely stílusa, beleértve az összes oldalfejlécet, egyedi grafikát, gombikonokat és szkripteket, az AkkumulatorEgyPlusz.com szolgáltatási védjegye és védjegye, amelyet nem lehet másolni, utánozni vagy használni (részben vagy egészben) AkkumulatorEgyPlusz.com előzetes írásbeli engedélye nélkül.

Hivatkozás bármely termékre, szolgáltatásra, eljárásra vagy egyéb információra, kereskedelmi név, védjegy vagy más módon, amely nem jelenti vagy nem foglalja bele az AkkumulatorEgyPlusz.com által fenntartott jóváhagyást, szponzorálást vagy ajánlást. Minden jogot, amelyet kifejezetten nem adtak meg, az AkkumulatorEgyPlusz.com fenntartja. A jogsértőket a törvény teljes körűen bíróság elé állítják.


Megrendelés elfogadása

A fizetési feltételek saját belátása szerint és hacsak az AkkumulatorEgyPlusz.com nem hagyja jóvá. A fizetést az AkkumulatorEgyPlusz.com-nak kell megérkeznie az AkkumulatorEgyPlusz.com megrendelésének elfogadását megelőzően. Az AkkumulatorEgyPlusz.com nem felelős az AkkumulatorEgyPlusz.com által kínált árazási, nyomdai vagy egyéb hibákért, és fenntartja a jogot az ilyen hibákból eredő megrendelések visszavonására.


Visszatérés és visszatérítés

Az ügyfelek az AkkumulátorEgy + -on keresztül élő csevegésen vagy e-mailen keresztül kapcsolatba léphetnek a visszatérés során.

Minden bevallásnak szüksége van RMA (Return Merchandise Authorization) # a megrendelés kézhezvételét követően. A megrendelést a szállítás dátumától számított 30 napon belül cserére vagy visszatérítésre lehet kérni. Ha a termékek hibásnak bizonyulnak (fizikai károk és a helytelen használatból eredő károk), a szállítástól számított 30 napon belül és 90 napon belül az ügyfelek csak az AkkumulátorEgy + helyettesítést kaphatják. A szállítási dátumtól számított 180 nap elteltével az ügyfelek továbbra is elküldhetik a hibás készüléket az AkkumulátorEgy + -ra. Mi segítünk továbbítani az elemet a gyártónak javítás céljából. Ha az árucikk a gyártó általi ellenőrzés után nem javítható, az AkkumulátorEgy + vissza fogja küldeni az ügyfeleknek.


Harmadik féltől származó linkek

Az AkkumulátorEgy + tartalmazhat harmadik felek tulajdonában lévő és általa üzemeltetett harmadik fél webhelyére mutató linkeket. Ön tudomásul veszi, hogy az AkkumulátorEgy + nem vállal felelősséget az ilyen webhelyeken vagy azokon keresztül történő üzemeltetésért vagy tartalomért. Ha úgy dönt, hogy hozzáfér az AkkumulátorEgy + -hoz kapcsolódó bármely harmadik fél webhelyére, akkor ezt teljes egészében saját felelősségére teszi.


A módosításokról

Az AkkumulátorEgy + fenntartja magának a jogot, hogy bármikor és saját belátása szerint időről időre megváltoztassa vagy módosítsa a jelen Honlapon feltüntetett feltételek bármelyikét vagy a webhely bármely irányelveit. A jelen helyszíni feltételek bármely módosítása vagy módosítása a módosítások kiküldésével érvényesül. A webhely folyamatos használata a változtatások vagy módosítások közzétételét követően az ilyen változtatások vagy módosítások elfogadását jelenti.


Jogi nyilatkozat:

Társaságunk által szállított elemek és adapterek, ha nem az [Eredeti] jelölés [gyártóknak] a [gyártó] egyes termékeire történő felhasználásra kerülnek, és az ilyen vállalatok termékeire vagy védjegyeire való hivatkozás kizárólag azon gyártók azonosítása céljából történik, Termékeink [helyettesíthetők] használhatók. Társaságunk és az AkkumulatorEgyPlusz.com nem kapcsolódik sem ezekhez a gyártókhoz, sem azokhoz nem kapcsolódnak, nem engedik meg ezeknek a gyártóknak a licencet, a forgalmazókat, és nem is kapcsolódnak ezekhez a gyártókhoz. amelyeket termékeink [helyettesítik] használhatják.

Válasszon egyet az AkkumulátorEgy+ webhelyek közül

angol   magyar   francia   Norvégia   spanyol   olasz   holland   portugál   dán   thai   Maláj   koreai   japán   lengyel   svéd   német